Vragen over uw klus, machines of tools?

Wij staan voor u klaar!

Reparatie & Onderhoud

GBI van Beijeren houdt uw gereedschap scherp

Onze onderhoud- en reparatieafdeling is voorzien van vakbekwame medewerkers, waarbij u terecht kunt voor onderhoud en reparatie van divers gereedschap, klimmateriaal en machines. Whatsapp, bel of e-mail ons voor een afspraak. U kunt natuurlijk ook langskomen.

Tip! 

Laat uw materiaal periodiek onderhouden.

Keuring

De verplichte jaarlijkse keuring voor uw gereedschap geregeld

Vanaf 03 januari 1993 gelden in alle lidstaten van de Europese Gemeenschap dezelfde minimumregels voor veiligheid op het werk. Als gevolg hiervan dient elke werkgever een effectief arbeidsomstandighedenbeleid te gaan voeren.

Omdat deze wet ook van toepassing is op uw bedrijf het volgende: Dit houdt in dat elk stuk elektrisch gereedschap minimaal eens per jaar gekeurd dient te worden volgens de Norm NEN3140. Deze norm wordt door de elektrotechnisch adviseurs van de Arbo gehanteerd. Volgens deze norm bent u verplicht jaarlijks uw elektrisch gereedschap te laten keuren.

Keuren van gereedschap.jpg

Slijpwerk

GBI van Beijeren houdt uw gereedschap vlijmscherp

Bij van GBI van Beijeren kunt u uw zagen, messen, scharen, beitels, frezen en zaagkettingen vakkundig laten slijpen en/of repareren.

Wij werken op dit gebied samen met een gespecialiseerde slijperij. Het slijpwerk wordt wekelijks bij ons opgehaald en is na een week weer geslepen en/of gerepareerd bij ons terug en klaar om te gebruiken op uw klus!

Contact

Bezoekadres

Eikenlaan 243 
2404 BP 
Alphen aan den Rijn 

Telefoon : 0172-438039 
Whatsapp : 06-44201168 
Email : verkoop@gbivanbeijeren.nl
Email : info@gbivanbeijeren.nl

GBI Van Beijeren, groothandel voor Bouw & Industrie